Feestelijke Kerstborrel met Christoph van der Maat

10 december 2023

Tijdens de Kerstborrel van de Club van 100 Utrecht was staatssecretaris van Defensie Christoph van der Maat te gast. Onder het genot van een glas bubbels, een hapje en een drankje hebben we de uitslag van de verkiezingen geduid.

Christoph vertelde over de beweegredenen rondom de gezette stappen in de coalitieonderhandelingen. De aanwezige donateurs hadden uiteenlopende meningen hierover, wat een mooie discussie opleverde.

Vervolgens kwamen onderwerpen zoals internationale veiligheid, de oorlog in Oekraïne en het conflict tussen Hamas en Israel ter sprake. Daarnaast gaf Christoph inzicht in Europese samenwerking op het gebied van defensie en de laatste ontwikkelingen daarin.

Ook Anna Elkerbout, VVD-lid uit Utrecht en werkzaam voor het Ministerie van Defensie op het gebied van de NAVO, deelde haar inzichten.

Aansluitend vond het prominenten-diner voor Platinum-donateurs plaats, waarbij we zijn verwend door de kok van de Mauritshoeve.

Het event vond plaats op donderdagavond 7 december in Restaurant de Mauritshoeve, te Maartensdijk, wat zich bevindt op landgoed Eyckenstein aan de noordkant van Bilthoven.

Blijf op de hoogte.
En schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
ANBI status
De Club van 100 Utrecht is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wij zijn geregistreerd als “Stichting Club van 100 Utrecht” (RSIN nummer 819266401, geregistreerd vanaf 01-01-2009).
Contact
Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@cv100utrecht.nl.